Glöm inte hälsan

Att vi människor mår bra och finner ett stort välbehag av att äta choklad är det många som håller med om. Men med ett stort sötsug kommer stort ansvar.

2243241-dark-chocolateDet här med att gå på en diet och inte få äta lite choklad då och då är det många som inte kan gå med på. För varför ska vi ge avkall på något så gott och härligt som även är bra för oss? Men det handlar om att vi inte får glömma bort vår hälsa och helt hamna i chokladens våld. Ska vi leva ett liv där vi är vän med chokladen så häller det att vi även borstar våra tänder och tar ett varv i löparspåret.

Ta hand om dig

Det är ganska så enkelt att ta hand om sig när man tänker till. För vem vill må dåligt? Mycket handlar bara om att få in lite bra vanor i livet så kommer allt rulla på mer naturligt. När det kommer till godis så innehåller det mycket socker som får våra kroppar att explodera av lycka, men våra tänder att skaka av förtvivlan. Så vet du med dig att du har en riktig sötad tand är det bra att se till så du har en bra tandläkare. Distrikts tandvården är en tandläkare i Stockholm som tar väl hand om dina tänder så du kan äta gott med bra samvete. Nu har även WHO gått ut med att vuxna människor borde halvera sitt sockerintag och verkligen anstränga sig för att ta reda på hur mycket socker som gömmer sig i mat och dryck. Men glöm inte att mycket ansvar ligger på dig gällande borstning. Det är även viktigt att du motionerar så du inte blir en soffpotatis med dina potatischips och chokladkakor.

Men, visst kan du väl ta hand om dig när du vet att belöningen är en kaka med hög kakaohalt?